Ophoverbaan nieuws

 Hallo allemaal
Wij hebben een spannende week achter de rug!
Sinterklaas is op bezoek gekomen! Hij had zelfs 4 pieten bij.
Naar aanleiding van een verhaaltje over de zieke Sint hebben de kleuters van juf Sara een brief naar de Sint geschreven! Wij hebben hem gevraagd om nog eens zijn hele dikke mantel aan te trekken: de mantel die we 2 jaar geleden voor hem gemaakt hebben. Met zo een dikke mantel kon hij dan toch niet verkouden worden....
Een Sint die de hele nacht moet niezen maakt nl alle kinderen wakker!
En daar kwam hij, ja, met zijn mooie mantel aan! Hij had het lekker warm en met zijn verkoudheid ging het al stukken beter.
Alleen hadden zijn pieten de cadeuatjes niet bij. Die zijn we dan maar zelf gaan zoeken met de kleuters! De zwarte pieten werden omgetoverd tot verkeerspieten zodat we veilig over de straat konden lopen!
De oudere kleuters hebben nog de pieten-style-dans voor de Sint gedaan (de kleintjes van juf Angela konden hier ook al goed aan mee doen), de jongere kleuters hebben voor de Sint gezongen over die gekke piet met een pepernootje in de achterband van zijn fiets!
Sint tevreden, pieten tevreden en onze kleuters overgelukkig met de cadeautjes: 2 loopfietsjes voor bij juf Angela en 2 spelletjes voor bij juf Sara.
De fietsen gaan we nog in elkaar zetten en de spelletjes worden al goed gebruikt in de klas.
Volgende week gaan we nog de schoen zetten en krijgen we misschien nog eens bezoek.......!!!
Daarna gaan we oons voorbereiden op onze gezellgie kerstavond van vrijdag 14 december. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 18u op onze speelplaats. Verdere info volgt nog via mail.
Heeeeeel veel foto's volgen ook nog!
 
Groetjes
juf Angela, juf Sara en juf Ine